sobota 14. září 2013

La Roche-Posay ♥

Ahoj,
po delší době tu pro vás mám další recenzi na kosmetickou a pečující značku La Roche-Posay. Tato kosmetika se stala mou oblíbenou péčí. Oblíbenkyní už jen proto, že se zaměřuje na citlivou pleť a její přípravky jsou tak velmi šetrné a léčivé. Citlivá pleť mě trápila už od dětství, ale nyní díky této značce cítím zlepšení a má pleť už není tak náchylná na okolní faktory. A právě proto, bych chtěla věnovat značce La Roche-Posay celý článek. 

Něco málo o značce:

Značka La Roche-Posay více jak 30 let spolupracuje s dermatology po celém světě a vytváří tak kosmetické přípravky, které jsou šetrné pro citlivou pleť.Kosmetika La Roche-Posay má své kořeny v malé francouzské vesnici, v centru francouzského regionu La Vienne, kde se nachází pramen s blahodárnými účinky na pokožku. Pochází z dešťové vody, která se filtruje přes křídové skály a obsahuje v sobě dostatek selenu. Spolu s hlubinnou vodou, která přes více jak 1700 let protéká hlubokým pískem cenomanského původu, spoluvytváří perfektní složku a nenahraditelnost produktů značky La Roche-Posay.Již v roce 1869 vznikly v malebné vesničce uprostřed francouzského regionu La Vienne největší lázně, které se specializují na kožní problémy a vyléčí více jak 8000 lidí ročně. Spousta výzkumů a spokojenost mnohých zákazníků dokazují, že značka La Roche-Posay má nespornou důvěryhodnost s 25 000 dermatology, kteří přípravky doporučují každodenně po celém světě.

Produkty, které stojí za vyzkoušení:

1. La Roche-Posay Eau Thermale- Termální voda.

Popis:

Termální voda ve spreji La Roche-Posay Eau Thermale je unikátním zklidňujícím přípravkem pro citlivou pleť. Díky jejímu neobyčejnému složení bohatému na selen a další minerální látky, bude vaše pleť zregenerovaná, zdravá a svěží.

Účinky:

  • Zklidňuje a hojí podrážděnou pleť
  • Chrání pleť před škodlivými vlivy z vnějšího prostředí
  • Čistí a zvláčňuje

Složení:

  • Selen – zklidňuje podrážděnou kůži
  • Minerální soli a vzácné prvky – zajišťují antioxidační účinek, působí tak proti projevům stárnutí

Cena: 94-100 Kč (50 ml)


2.La Roche-Posay Effaclar- Tonikum pro problematickou pleť


Popis:

Napomáhá okamžitému uvolnění a stažení pórů díky spojení čisticích látek a LHA s mikroexfoliačním účinkem. Hloubkově čistí pleť a stahuje póry. Pleť je jemná a hebká. 
Cena: 322 Kč (200 ml)
3.La Roche-Posay Cicaplast- Denní regenerační krém


Popis:

Přípravek urychluje hojení podrážděné a popraskané kůže, lišeje, kůži po dermatologických zákrocích a drobná poranění. Vytváří na kůži neviditelný, nelepivý, snadno roztíratelný film. Hydratuje a zklidňuje pocity pálení, pnutí a svědění. Proti bakteriální adhezi - bez parfému. Nekomedogenní. Tolerance testována na rtech. Madecassoside podporuje optimální organizaci buněk. Izolující textura odolná vůči vodě je obohacena o antibakteriální látky pro ochranu kůže.
Cena: 234 Kč (40 ml)

4.La Roche-Posay Toleriane Toleriane Teint Mineral Compact-Powder


Popis:

Kompaktní pudr je vhodný nejen pro normální až smíšenou pleť ale i pro citlivou. Díky své ultra lehké textuře se snadno nanáší a roztírá do ztracena pro krásně přirozený vzhled, ale přesto je silně krycí a zakryje drobné nedostatky pleti. Chrání před škodlivým UV zářením, neobsahuje alkohol, není parfemován a je vhodný i pro atopickou a aknózní pleť. 4 odstíny.

Typ pleti:

Vhodný pro normální až smíšenou pleť.
Cena: 457 Kč (9,5 g)
5.La Roche-Posay Kerium- Šampon pro citlivou pokožku hlavy


Popis:

Exta jemný fyziologický šampon La Roche-Posay Kerium Doux Extreme je určený pro vlasy s citlivou pokožkou hlavy. Chrání před tvrdou vodou. Vaše vlasy zanechá lehké, hebké a lesklé. Díky šetrnému složení je vhodný i na časté použití.

Aktivní látky:

Termální voda z La Roche-Posay – představuje bohatý zdroj minerálních solí a vzácných prvků, včetně selenu. Pokožku uklidňuje a zvláčňuje. Svými anti-oxidačními účinky spomaluje starnutí pokožky tím, že ničí volné radikály.
Cena: 185 Kč (200 ml)
A jaké máte Vy zkušenosti se značkou La Roche-Posay? 
Těším se na vaše komentáře.



10 komentářů :

  1. La Roche Posay mám ráda, už přes rok používám denní krém a nemůžu si ho vynachválit :) pěkná recenze! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát ti děkuji. Tvůj komentář mi udělal ohromnou radost. :-) ♥

      Vymazat
  2. Zatím jsem neměla ještě možnost vyzkoušet něco od téhle značky, ale doufám, že brzy se mi něco do ruky dostane:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda, protože to vážně stojí za vyzkoušení. :-) Děkuji za komentář. ♥

      Přeji krásný den.

      Vymazat
  3. Popravdě, já nic z té značky nevlastním, ale také na ní neustále slyším samou chválu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě to stojí za vyzkoušení alespoň si sehnat nějaké vzorečky. Značka La-Roche Posay je sice dražší ale o to více kvalitnější.

      Vymazat
  4. Tato kosmetika mi vždycky vyhovovala nejvíc. Přijď na návštěvu i ke mně, budu se těšit! :)

    www.andie-chambers.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pozvání a za tvůj komentář. Tvůj blog se mi vážně líbí. :-)

      Vymazat
  5. Mám od nich právě termální vodu a nemám pro ni žádné využití..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda, ale je pravda, že termální voda má nejlepší využití v létě, protože krásně osvěží pleť a částečně vyčistí a odlehčí. :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář. ♥
- Christines

/>