středa 28. srpna 2013

Outfits #5

Elegant look....

Tento styl není pro každého, ale věřím, že si najde nějaké příznivce. Na první pohled nevypadá jako elegantní outfit, spíše drsněji, ale díky zjemňujícím prvkům působí něžně. Právě takovéto hraní s dojmy mě baví. Základ tvoří něžné obyčejné bílý top trochu zkrácený (crop top) aby vynikly ty úžasné barevné šortky. A co se hodí do barvy víc než růžová tvářenka od známé značky Bobbi Brown? No asi nic. :-) Nyní přejdeme na ty drsnější věci a těmi jsou: černá (punk) kabelka, velké černé boty, nádherné zlaté náušnice a doslova zlatý řetěz . Když si to v hlavě spojíme všechno dohromady a představíme si finální vzhled nebude to vypadat, jako kdyby jsme vyrazily do punk klubu, ale jen tak ven nebo na zábavu. Však se člověka nemá soudit na první pohled!
Bílý crop top/ barevné (krásné) šortky/ zlaté náušnice GATE/ tvářenka Bobbi Brown/ černé boty/ černá (punk) kabelka/ zlatý náhrdelník (v podobě řetězu)

Líbí? Nelíbí? Máte doma v šatníku něco podobného?
- vaše Christines

4 komentáře :

  1. skvela kabelka!


    Inak uz len posledne 4 dni WELEDA giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/08/weleda-peeling-super-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. ♥ A hlavně děkuji za připomenutí. :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář. ♥
- Christines

/>