úterý 27. srpna 2013

Novinka: Garnier Fructis Miraculous Oil


Ahoj mé krásné čtenářky,
dnes bych vám chtěla představit přípravek na vlasy, kterému ráda přezdívám tekuté zlato. Jedná se novinku od Garnier Fructis. A proč tekuté zlato? Je to arganový olej, který chrání vaše vlasy před teplem a konkrétně před žehlením, vysoušením a dalšími různými tepelnými úpravy. A navíc umí i mnoho jiných velmi užitečných věcí. 

Arganový olej "tekuté zlato"


Využití v kosmetice:
Používá se na celé tělo, suchou a citlivou pleť, místo denního či nočního krému či jako podklad pod make-up. Pro suché a poškozené vlasy - nanáší se do vlhkých vlasů či jako maska před umytím vlasů. Pro velmi suché vlasy můžete nanést přímo do vysušených vlasů, avšak v menším množství. Dále se využívá na masáže celého těla, podrážděnou či zarudlou pokožku, na revma, proti vráskám, dodává vitamíny vlasům a nehtům (lámavost nehtů). Výborný je také pár kapek do koupele na zklidnění pokožky celého těla. Účinný je také při odstraňování jizev po porodu, hojí pokožku při ekzémech, lupénce či akné. Vhodný při opalování - chrání pokožku před spálením a napomáhá k zhnědnutí.
Více zde:  http://www.argania.cz/cz/


Garnier Fructis Miraculous Oil Brushing Express




Co slibují na obale? 1. Urychluje sušení (potvrzeno)
                                2. Chrání před teplem (až 230 ˚C) (potvrzeno)
                                3. Dodá lesk a hebkost (potvrzeno)

Použití: Aplikujte na vlasy před použitím fénu nebo žehličky. Naneste několik kapek oleje do dlaní v závislosti na hustotě vlasů a aplikujte na vlhké vlasy pro urychlení sušení nebo na suché vlasy pro hebkost a lesk. zaměřujte se na konečky.

Mé dojmy: Tento olejíček je prostě zázrak. Používám ho každý den a nepotřebuji si ani žehlit vlasy. Budete ho prostě chtít používat každý den ne-li každou minutu. A jsem si jistá, že si ho zamilujete, tak jako já. Používám ho hlavně díky mým roztřepeným konečkům a mírnému krepatění vlasů. Na oboje nedostatky funguje báječně. Už po týdnu se mi vlasy viditelně zlepšily a vypadají zdravěji a na dotek jsou opravdu hebké. Určitě stojí za zkoušku! :-)

Klady:
+ obsahuje arganový olej, ale nejsem si jistá jestli 100%
+ chrání vlasy před teplem (žehlení, vysoušení, kulmování atd.)
+ nádherně voní ( tipuji broskev a ještě něco, ale to se nedá popsat)
+ urychluje sušení, ale přitom vlasy krásně vyživuje
+ dodá hebkost a lesk
+ zmírňuje roztřepení konečků
+ skvěle se nanáší díky tekutější konzistenci (není to ten hutný olej, který musíte roztírat ve vlasech půl hodiny)
+ balení 150 ml ( ale upozorňuji, že dlouho nevydrží!) :-)
+ cena: 150 ml =139 Kč

Zápory:
- pumpička by mohla být trochu lépe vymyšlená, protože kvůli tekuté konzistenci máte ten olej všude. Ale je to jen drobnost, protože věřím, že si s tím všichni poradíme. :-)
- neprovoní vlasy na delší dobu a to je obrovská škoda, protože voní báječně, ale kvůli tomu to přeci nekupujeme, že? :-)


4/5 


Určitě mi napište jestli jste měli možnost vyzkoušet tento olejíček. 
A jaké jsou vaše první dojmy?




4 komentáře :

  1. Zní to dobře, ale vlasy si moc nežehlím. Takže nevím no :)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji. ♥ Pokud si vlasy moc nežehlíš, tak ho určitě využiješ na mnoho dalších jako například na roztřepené konečky a nebo na výživu vlasů. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to moc,moc dobře.:) Já už jsem nad ním přemýšlela tudle v drogerii, ale asi ho vyzkouším, když dodává ten lesk:) U mě na blogu je recenze na pleťovou masku od garnier.:)

    http://alice-little.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že ho chceš vyzkoušet. :-) A určitě se kouknu na tvou recenzi na pleťovou masku. Garnier Je totiž moje oblíbená značka. ♥

      Vymazat

Děkuji za váš komentář. ♥
- Christines

/>