pondělí 27. ledna 2014

Knižní tip- 1. část


Ahoj mé úžasné čtenářky, 
je tu premiéra článků Knižní tip. Doufám, že se vám bude líbit a že tu najdete něco pěkného ke čtení, co se vám bude zamlouvat. Protože čtení je v dnešní době dost důležité, i když u někoho to znamená spíše jen otrava a koukne se raději na film. Bude se tedy snažit vám doporučit skvělé knížky, které vás přinutí ke čtení. :-)
Díky za vzpomínky- C. Ahernová
Jak je možné, že dvěma cizím lidem koluje v žilách stejná krev? Vzpomínky, které si každý z nás chrání jako soukromý poklad, se v podání Cecelie Ahernové stávají mostem, jenž díky fantastické shodě okolností spojí dva osudy lidí z opačných konců světa. Jak to, že se Joyce a Justinovi vynořují z paměti stejné zážitky a líbí se jim stejné věci? Kdyby se rozvedený , opuštěný nepokojný muž Justin nestal dárcem krve, nic z toho by se nestalo a navždy by se mu nezměnil život....
-tato knížka je skělá a opravdu zajímavá a pokud máte rádi příběhy ze života je ta pravá pro Vás!
-má 340 stran a stojí 77 Kč (knihcentrum.cz), doporučená cena kolem 300 Kč

...ismy- Jak chápat módu -  Mairi Mackenzieová
Kniha sleduje nejen vazby mezi návrháři a jejich vzájemný vliv, ale také módní ikony od Marie Antoinetty po Audrey Hepburnovou nebo princeznu Dianu a módní múzy od Madame de Pompadour po Sarah Jessicu Parker. V publikaci se objevují i příbuzná témata, jako jsou doplňky apod. 
-podle mě ocení praktickou a přehlednou příručku každý, kdo se zajímá o módu a oděvnictví.
- 160 stran, stojí 299 Kč
8 tajemství úspěchu- Richard St. John
8 charakterových vlastností, které mají úspěšní lidé společné. Je to skutečný příběh, jak dosáhnout úspěchu. Založený na: 10 letech výzkumu, 500 interview tváří v tvář s neobyčejně úspěšnými lidmi, jako například Bill Gates, Martha Stewartová, Richard Branson, Donald Trump či zakladatelé Google. Tisíce nashromážděných a prostudovaných příběhů o úspěchu.
- je to skvělá a motivační knížka, naučí Vás být optimističtější a milovat  svou práci, ve které díky této knížce možná i povýšíte, to samé platí i o škole. 
- 215 stran, stojí 227 Kč (knihcentrum.cz)
Život s Madonnou- Christopher Ciccone a Wendy Leigh
Madonna zblízka, tak lze charakterizovat mimořádnou vzpomínkovou knihu jejího bratra, který s ní 47 let vyrůstal. Madonnin bratr Christopher, který sdílel se svou sestrou její začátky, pomáhal jí jako osobní asistent a organizátor, a nejhlouběji viděl do jejích následujících inkarnací zpěvačky, filmové hvězdy a miliüjící matky, podává živý a detailní obraz Madonnina života a ve svém překvapivém vyprávění si neklade žádná tabu.
- je to skvělá knížka, dozvíte se o Madoně více než z nějaké talkshow a navíc se dozvědět podrobně něco o jejích začátcích je vážné lákavé, ne? :-)
- má 310 stran, stojí  339 Kč (já ji koupila za 14 Kč na knihcentrum.cz)

Mějte se hezky a čtěte!

Žádné komentáře :

Okomentovat

Děkuji za váš komentář. ♥
- Christines

/>